Kurser

MINDFULNESS & COMPASSION/SJÄLVMEDKÄNSLA

3 Kurs tillfällen individuellt. 

"Självmedkänsla handlar om att hjälpa sig själv att ta hand om sig när man inte mår bra genom att ge sig själv den värme och förståelse

man behöver för att må lite mindre dåligt. Det går inte alltid att bara springa på i livet."

(Ur Compassion effekten, Christina Andersson)

Det här är en kurs för dig som upplever mycket stress i vardagen, har höga krav eller är självkritisk och för dig som vill få mer balans i livet.

Under kursen får du träna dig på:

Mindfulness – träning i medveten närvaro
Andning – utveckla en lugnande andning
Compassion – visualiseringsövningar för att utveckla din omhändertagande sida

KURS I MINDFULNESS MED FOKUS PÅ ÖKAD ENERGI

Individuell kurs på 3 tillfällen x 1 tim, ges i samarbete med Mindfulnesscenter. 

Pris 1900 kr (för privatpersoner).

Mindfulness är läran om att vara medvetet närvarande. Hur du kommer bort från onödig stress, oro och lönlöst grubblande om det som har hänt och om det som kanske kommer att hända. Du lär dig att vara alert och att fokusera på vad som händer i nuet. Du ökar din förmåga att uppleva, förstå och njuta av livet. I träningen lär man sig bland annat att möta verkligheten som den är och se de val vi har. Mindfulness ger dig många positiva saker. Förutom att du minskar onödig stress, skapad av dina tankar och sådant du inte kan påverka, blir du också mer kreativ och konstruktiv i ditt dagliga liv. 

MINDFUL EATING

Mindful eating handlar om att lära sig lyssna till sin kropp och förstå vilka behov som kroppen har.  Genom en kurs i Mindful eating tränar du att känna tillit och medkänsla till dig själv samt övar på att utforska din kropps behov och dina beteendemönster. 

Individuell kurs ges vid 6 tillfällen. Kursen utfår från mindfulness, compassion och KBT och utformas efter din egen problematik till mat och den egna kroppen. Du kan gå varje, varannan eller var trejde vecka. 

STRESSHANTERING

Kursen bygger på:

Mindfulness – träning i medvetenhet och uppmärksamhet
Andning – utveckla en lugnande andningsrytm
Compassion – visualiseringsövningar för att utveckla din omhändertagande sida

 

 

 

 

 

Click for jackpot