Om mig

Jag har arbetat sedan 2004 med samtal och samtalsterapi. Jag är auktoriserad socionom och KBT- terapeut och har gått grundläggande psykoterapiutbildning (Steg 1) i kognitiv beteendeterapi hos KBT Centrum i Uppsala.  Jag har vidareutbildat mig till legitimerad psykoterapeut på Svenska Institutet för Kognitiv Psykoterapi och har även en utbildning i schematerapi.

Jag är vidareutbildad inom Acceptance & Commitment Therapy (ACT) samt i parterapi, Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT). Jag har även gått kurser i Compassionfokuserad terapi (CFT).

Jag är diplomerad mindfulnessinstruktör och diplomerad terapeut och lärare i MediYoga (medicinsk yoga).

Jag har arbetat inom socialtjänsten, på ungdomsmottagning samt inom vuxenpsykiatrin på en mottagning för ångest och depressionssjukdomar.


Jag har hbtq-kompetens.

 

Jag går själv regelbundet i handledning och vidareutbildar mig ständigt. I mitt nätverk finns även många professionella yrkesverksamma terapeuter med olika inriktningar.

SAMARBETE/NÄTVERK

Jag samarbetar med sjukgymnast Lisa Mardon (Hela Andetaget) och Svenska Tragerföreningen (www.trager.se).

Jag ingår i Nätverket av mindfulnessinstruktörer i Mindfulnesscenter AB och är utbildad av Dr Ola Schenström. 

 

På min mottagning, några dagar i veckan finns även Doris som är utbildad terapihund och Greta om påbörjat sin terapihundsutbildning hösten 2018.

 

 

Click for jackpot